2001

DATE
PLACE
COMMENT
OCAK- SUBAT- MART
MYDONOSE SHOWLAND
Kamuoyundan gelen yoğun istek üzerine gösteriler 3 ay boyunca devam etmiş ve toplam 20 gösteride 70 bin izleyiciye ulaşılmıştır.
MART
İSTANBUL- LÜTFi KIRDAR KONGRE MERKEZİ
Anadolu Ateşi, Star TV'nin düzenlediği Türkiye Güzellik Yarışması'nda canlı yayına katılmış ve milyonlarca seyirciye ulaşmıştır. Yarışmaya konuk sanatçı olarak katılan Shakira, grubumuza beğenilerini iletmiştir
20 MART
ALMANYA
Sultans of the Dance ilk tanıtım turnesi için çıktığı Avrupa'nin en önemli kanali olan ZDF'de ''Wetten Dass'' programına konuk olmuştur. Programa ayrıca Britney Spears, Rod Steward, Celine Dion ve Joe Cocker katılmış ve onlarda grubumuza beğenilerini dile getirmiştir.
20- 24 NISAN
ÇİN
Sultans of the Dance’ın çıktığı ilk Uzakdoğu turnesi kapsaminda Çin’de sahne almış ve 14 bin izleyici tarafından ayakta alkışlanmıştır. Ayrıca Çin Halk Parlemantosu’nda gösteri yapan ilk grup unvanı almıştır.
MAYIS
İSTANBUL- ÇIRAĞAN SARAYI
Avrupa Birliği- İslam Konferansı Örgütü Toplantısı’ndaki gösteri, 35 ülkenin dışişleri bakanları tarafından beğeniyle izlenmiştir.
MAYIS
ALMANYA
Anadolu Ateşi'nin Avrupa Turnesi Almanya'da start almıştır. Gösteriler Almanya'nın ünlü şehirleri Berlin, Stuttgart, Oberhausen, Frankfurt, Münih, Nurnberg, Hannover, Koln, Dortmund başta olmak üzere farklı şehirlerde 20 gösteri yapılmış ve 90 bin seyirciye ulaşılmıştır.
MAYIS
HOLLANDA
Rotterdam'da yapılan gösteriyi 5 bin kişi izlemiştir.
MAYIS- HAZIRAN
BELÇİKA
Brüksel'de yapılan gösteriyi 4 bin kişi izlemiştir.
MAYIS- HAZIRAN
MYDONOSE SHOWLAND
Mydonose Showland'de düzenlenen 11 gösteriye 30 bini aşkın izleyici katılmıştır
HAZIRAN
İSVİÇRE
Zürih’te yapılan gösteriyi 3.500 kişi izlemiştir.
13- 18 HAZIRAN
K.K.T.C
K.K.T.C. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve Başbakan'ının da izlediği gösteriler büyük ilgi görmüş ve yapılan 5 gösteriyi 25 bin kişi izlemiştir.
26- 27 TEMMUZ
ALTINOLUK AÇIKHAVA TİYATROSU
Anadolu Ateşi'nin Sultans of the Dance ismiyle yaptığı son gösteridir. Mydonese Showland ile yollarını ayıran Mustafa Erdoğan yoluna Anadolu Ateşi ismiyle devam etmiştir.
AGUSTOS- EYLÜL
ANTALYA
Vasco Tour ve Magic Life Hoteller sponsorluğunda Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda 20 gösteri yapılmış ve 60 bin kişi izlemiştir.
EKIM- KASIM
BURSA- ADANA- GAZIANTEP DIYARBAKIR- SAMSUN-TRABZON
İş Bankası sponsorluğunda ilk uzun süreli yurt içi turnesidir. 10 şehiri kapsayan turnede 90 gösteri yapılmış ve 450 bin seyirciye ulaşılmıştır.
ARALIK
BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZI
10 gösteri yapılmış ve toplam 15.000 seyirci tarafından izlenilmiştir.